søndag den 20. marts 2016

3 trins kort

I dag vil jeg gerne vise 3 muligheder for et kort, alt efter hvor travlt man har.

Indimellem støder man på et papir, der gør arbejdet nemmere til ens færdige kort. I dette tilfælde kræver det et dobbelt siddet papir, hvor begge sider skal vises.

Trin 1: Hvis man ellers har det rette papir i tankerne, tager det kun 1 minut at lave dette kort:


 Her er bukkelinjerne tegnet ind. Da der foldes på midten hver gang, er papirets størrelse ikke det afgørende, men det er vigtigt at papiret er lige stor på begge leder.

 Indersiden, efter papiret er foldet
Indersiden af kortet, når det er halvt lukket sammen.


Trin 2:
Har du mere end et minut, men mindre end 5 minutter kan man lige sværte kanterne, for et mere helstøbt look på kortet.

Her er brugt distress ink, det er ikke så tydeligt på billedet, den hvis man kigger godt efter i det øverste højre hjørne, så kan man godt se at forsiden er blevet "indrammet".

Trin 3:
Har du stadig lidt tid, tilbage, kan det personliggøres lidt med et navn, en dato, eller hvad man nu kan finde på der passer ind. Her er det med udskæringer fra dies, det kunne også være stempler.Beklager det forskellige lys på billederne, men billeder der er taget om aftenen, bliver ikke så virkelighedstro som dem der er taget i dagslys ;-)

Jeg har været rigtig heldig med dette papir, hvor for og bagside var som skabt til dette, men er man ude i noget papir med mønster eller kraftige farver, kan det være nødvendigt at indsætte et stykke hvidt/lyst karton, til at skrive sin hilsen på.

God fornøjelse
Ann

Ingen kommentarer: