søndag den 6. marts 2016

Album med nemt papirvalg

Det hele startede en dag, jeg ikke rigtig var i stødet til at udvælge papir til et album. Albummet er opbygget, så det passer til fotos i størrelsen 10x15. Da albummet var en gave, så synes jeg det ville være lidt tomt uden noget på siderne.

Papiret er Misc Me, og da de fås i pakker med flere størrelser og farvetemaer (Misc Me!). Til dette album er der brugt ca 1/3 af denne pakke: BoBunny "Misc me!" Primrose Journal Box Set.
Papiret ligger i 3 størrelser, 8"*6", 4"*6" og 3"*4", så de 2 største passer fint i størrelsen med 1 eller 2 billeder i 10*15 cm. Ja. forsiden er lidt tom, men da billederne blev taget, var det lidt usikkert hvad albummet skulle bruges til, derfor blev denne del overladt til modtageren. Ud over papiret/kortene fra "Misc Me!"-serien, er der til dette album brugt masser af kvistkarton og dobbeltklæbende tape.

Mønsteret på ryggen er præget med ScrapBoss, og bagefter farvelagt med en brun pen fra "Wink of stella"

Projektet er opstået ud fra målene på et almindeligt billede, og derved at dimensionerne opstået. Det færdige album endte med at have en størrelse på ca. 9"*7"*2" (23*17,8*5 cm). 

Albummet endte med at blive brugt som gæstebog ved et bryllup :-)


God fornøjelse
AnnIngen kommentarer: