torsdag den 16. februar 2017

Lag på lag stempler

Jeg har leget lidt med lag på lag stempler. De er super søde, og har man en "precision stamer", så er det ret let. dog må jeg advare, hvis du prøver at stemple i frihånd, med lag på lag, er det ikke alle stempler der er lige velegnede, mest af alt fordi, jo mere detaljeret det samlede billede er, jo mere pression skal der til, når man stempler.

Det første lag, er som regel bare en farveklat, som her, dette lag er det ikke noget problem at bruge distress ink, hvis du ikke har en passende farve i stempelsværte.

Lag 2 giver skygger, og det er nu muligt at gætte at det er en blomst der kommer ud af anstrengelserne. Dette lag er det også "harmløst" at bruge Distress ink til.

Til disse blomster er der 4 lag, de fleste lag-på-lag stempelsæt er på 3 lag. Da det stadig er skygger der stemples, kan der godt bruges distress ink til dette, men da det er yderkanter, så er det op til dig, om du vil have det lidt mere slørede tryk fra distress farven.

Her er det 4 lag stemplet, men sort, og da støvdragerne her skal stå meget skarpt (ifølge mig), har jeg valgt at bruge en rigtig stempelsværte. Den øverste stengel er stemplet, mens den nederste er tegnet i hånden, da jeg løb ind i lidt pladsproblemer under stemplingen.
Indsnittet kommer vil til lidt senere.

Dette er bagsiden, fra samme stempelsæt er der stemplet lidt grønt.

Her er der bukket om, og derfor indsnittet i kortet, og derved den gode grund til også at stemple på bagsiden. Det røde karton, var en rest, ellers havde det være så stort at der var en fin rød ramme om det hele. De 2 spidste hvide hjørner er lagt op til hjørnerne på det røde kartons højre side, derefter er det trukket et par millimeter til venstre, og der er tegnet med en blød blyant langs kanten, så man har en mulighed, for at se hvilken del af den røde karton der er synlig, og hvor man kan stemple, så det kan ses efter kortet er samlet.

Det færdige kort.

Stemplerne der er brugt, er fra det samme sæt, fra Layered Stamps, undtagen teksten, der blev fundet i tasken.
Stempelsværter der der brugt lidt af hvert,  dog er alle i dette kort, rigtige stempelsværter.
Uundværlig hjælper til stempling, specielt hvis man skal stemple helt præcist, eller vil have en chance for at stemple 2 gange, og ramme helt præcist. 

God fornøjelse.
Ann1 kommentar:

Gitte sagde ...

Rigtig smukt kort.